Запрошуємо на дебати!

25 листопада, у вівторок, з 10.00 до 13.00 у Львові, в конференц-залі готелю «Rius», вул. Гнатюка, 12А,  відбудуться ДЕБАТИ на тему «Політика транскордонного співробітництва у Львівській області»

Модератор: Олександр Софій, ГО «Європейський діалог»

Панельні експерти (за темами)

  1. Олександр Софій, ГО «Європейський діалог». Тема виступу: «Нічого не міняємо» (наявна політика ТКС)
  2. Лев Захарчишин, департамент міжнародного співробітництва та туризму Львівської обласної державної адміністрації, заступник директора департаменту. Тема виступу:  «Модерн» (модернізація наявної політики)
  3. Галина Литвин, виконавчий директор Асоціації органів місцевого самоврядування «Єврорегіон Карпати – Україна». Тема виступу: «Недержавна структура» на базі Асоціації органів місцевого самоврядування «Єврорегіон Карпати Україна»
  4. Надія Мікула, експерт з питань ТКС,  д.е.н., професор. Тема виступу: «Кластер ТКС»

 Учасники дебатів (за категоріями)

  1. Представники органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування
  2. Представники провідних неурядових організацій, діяльність яких дотична до ТКС
  3. Представники бізнесових структур
  4. Експерти з питань регіонального розвитку та ТКС
  5. Представники ЗМІ

У рамках проекту ««Аналіз політики транскордонного співробітництва у Львівській області» за фінансової підтримки Міжнародного фонду «Відродження» група експертів ГО «Європейський діалог» провела дослідження, пов’язані з політикою транскордонного  співробітництва (ТКС) у Львівській області.

На даний момент здійснюється аналіз можливих варіантів розвитку політики ТКС у Львівській області. В рамках цього етапу необхідно описати можливі варіанти, оцінити спроможності кожного та порівняти результати такого оцінювання.

Результати оцінювання й порівняння можливих варіантів повинні продемонструвати, який з обраних варіантів найкраще підходить для результативного вирішення проблеми. Положення цього етапу повинні стати основою та обґрунтуванням прикінцевих рекомендацій

Коментарі