Дорожня карта реформ для Нового Калинова

0

27 квітня 2016 року аналітики “Європейського діалогу” Олександр Софій, Тарас Баранецький і Микола Крат здійснили виїзд у Новокалинівську об’єднану громаду та провели стратегічну сесію щодо планування її діяльності на наступні 3 роки. Під час цієї сесії представники об’єднаної громади та новообрані старости сіл, які увійшли до її складу, визначали найбільш актуальні проблеми та провели SWAT-аналіз громади.

Реалізовуючи свій проект “Дорожня карта реформ”, ми (експерти “Європейського діалогу”) взяли на себе зобов’язання перед трьома об’єднаними громадами (Новокалинівською, Рудківською і Немирівською) максимально допомогти їм напрацювати Плани соціально-економічного розвитку, які протягом наступних трьох років будуть їхніми дороговказами і полегшуватимуть їхню повсякденну діяльність, – резюмував Олександр Софій.

Нагадаємо, що Громадська організація “Європейський діалог”, в рамках програми ЄС “Підтримка реформи місцевого самоврядування в Україні”, що реалізується Інститутом громадянського суспільства в партнерстві з Фондом Східна Європа і фінансується Європейським Союзом, реалізовує проект “Дорожня карта реформ” в трьох громадах на Львівщині.

Коментарі