Про обласний конкурс ініціатив громад в Самборі та Старому Самборі

0

17 лютого 2016 року аналітики Громадської організації “Європейський діалог” провели 2 тренінги-семінари щодо щодо проведення обласного конкурсу мікропроектів місцевого розвитку у Львівській області на 2016-2020 роки. Перший з них відбувся у м. Самбір для представників органів місцевого самоврядування та бюджетних установ Самбірського району. Другий – у м. Старий Самбір.

Під час цих тренінгів, Олександр Софій поділився із представниками Самбірщини та Старосамбірщини досвідом написання та реалізації проектів, в тому числі в рамках обласного конкурсу ініціатив громад.

Ідея обласного конкурсу мікропроектів місцевого розвитку полягає не лише у тому, щоб профінансувати той чи інший об’єкт соціальної інфраструктури, а для того, щоб навчити представників органів місцевого самоврядування та бюджетних установ правильно та грамотно писати та реалізовувати проекти. Отримавши досвід у цьому конкурсі, ви зможете в майбутньому писати проектні пропозиції на одержання міжнародної технічної допомоги на більш вагомі суми, – зазначив Олександр Софій.

Фото з Самбора:

Фото зі Старого Самбора:

Коментарі