Ділимось досвідом з представниками Івано-франківщини

0

26 серпня 2016 року громадська організація “Європейський діалог” спільно з Агенцією розвитку громад Богородчанського району, Львівським та Івано-Франківським регіональними відділеннями Всеукраїнської асоціації сільських та селищних голів організували семінар-стажування сільських та селищних голів з Львівської та Івано-Франківської областей на базі об’єднаних громад Львівщини.

Семінар відкрив заступник голови Львівської обласної ради Володимир Гірняк, який побажав присутнім активно переймати та ділитися досвідом один з одним. Під час семінару аналітики ГО “Європейський діалог” Тарас Баранецький та Олександр Софій ознайомили учасників з першими результатами діяльності 15 об’єднаних громад Львівщини, а також з можливостями залучення додаткових коштів для фінансування програм розвитку.

Завантажити (PDF, 2.38MB)

Після цього, учасники відвідали дві найуспішніші об’єднані громади Самбірщини – Бабинську та Новокалинівську, поспілкувалися з головами, старостами та представниками виконавчих органів.

Довідково. Даний захід відбувався у межах проекту “Дорожня карта реформ для об’єднаних громад Львівщини”, який реалізовує громадська організація “Європейський діалог”, в рамках програми ЄС “Підтримка реформи місцевого самоврядування в Україні”, що реалізується Інститутом громадянського суспільства в партнерстві з Фондом Східна Європа і фінансується Європейським Союзом.

Фото з даного заходу:

Коментарі