Європейський діалог розпочав співпрацю з Проєктом USAID «ГОВЕРЛА»

0

У липні ми розпочали співпрацю із Проєктом USAID «Підвищення ефективності роботи і підзвітності органів місцевого самоврядування» («ГОВЕРЛА»).

Завдяки підтримці USAID «ГОВЕРЛА» ми реалізовуємо проєкт «Партнерство між громадськими організаціями та органами місцевого самоврядування в інтеграції та адаптації внутрішньо переміщених осіб у територіальні громади Львівської області».

Ціль нашого проєкту – розвиток локальних громадських організацій для адаптації та інтеграції ВПО у 10 громадах Львівської області (Бродівська, Городоцька, Добротвірська, Жидачівська, Жовківська, Золочівська, Козівська, Оброшинська, Рава-Руська, Сокільницька).

У рамках проєкту ми плануємо:

  • Оцінити потреби ВПО шляхом проведення опитування – не менше 100 опитаних ВПО у кожній громаді;
  • Організувати презентації результатів опитування;
  • Покращити навички представників громадських організацій та їхні знання, що стосуються роботи з ВПО;
  • Організувати ряд заходів для ВПО з метою їх інтеграції та адаптації у життя місцевих спільнот.

Також плануємо покращити надання правової допомоги представникам ВПО, покращити навики локальних медіа щодо висвітлення проблем ВПО, залучити до заходів дітей та молодь з числа ВПО і місцевих жителів.

Проєкт триватиме до середини грудня, і протягом цього часу плануємо провести більше 100 заходів. Тому попереду у нас із вами насичений подіями графік.

Ця публікація була створена ГО «Європейський діалог» в рамках Проєкту «Партнерство між громадськими організаціями та органами місцевого самоврядування в інтеграції та адаптації внутрішньо переміщених осіб у територіальні громади Львівської області», та стала можливою завдяки Агентству США з міжнародного розвитку (USAID) та щирій підтримці американського народу через Проєкт USAID «ГОВЕРЛА». Зміст цієї публікації не обов’язково відображає погляди USAID та Уряду США.

 

Коментарі