АНОНС! Круглий стіл на тему “Конкурсний розподіл коштів бюджету Львівської області”

0

Протягом п’яти місяців аналітична група громадської організації “Європейський діалог”, за фінансової підтримки Фонду сприяння демократії Посольства Сполучених Штатів Америки в Україні, здійснювала дослідження конкурсних складових в регіональних цільових програмах.

Метою даного дослідження була оцінка конкурсних складових регіональних цільових програм Львівської області. Для проведення такого оцінювання були розроблені 27 показників, згідно з якими оцінювалися усі конкурси в обласному бюджеті, які були проведені на Львівщині в 2016-2017 роках.

Матеріали дослідження також були доповнені результатами трьох фокус-груп з різними цільовими аудиторіями.

За результатами дослідження та експертного обговорення були розроблені три можливі моделі реформування системи конкурсів в області, здійснений порівняльний аналіз цих моделей на основі сильних і слабких сторін кожної моделі та визначена модель, яку на сьогодні можна вважати оптимальною і згідно з якою були напрацьовані конкретні рекомендації.

І тепер настав час презентувати ці результати дослідження і обговорити їх з депутатами Львівської обласної ради, керівниками структурних підрозділів Львівської облдержадміністрації та представниками громадськості.

Запрошуємо усіх зацікавлених даною тематикою на круглий стіл, який відбудеться 9 листопада 2017 року в малій сесійній залі Львівської обласної ради. Початок заходу об 11:00 год. і триватиме він орієнтовно до 13:00 год. Реєстрація розпочнеться о 10:30 год.

Учасники круглого столу зможуть не лише взяти активну участь в обговоренні наших результатів дослідження, але й отримати примірник аналітичного дослідження “Регіональні цільові програми Львівської області: конкурсна складова”.

Для тих, хто з певних причин не зможе потрапити на наш захід, ми пропонуємо ознайомитись із нашою роботою в розділі “Аналітика”. Там ви можете не лише ознайомитись із цим дослідженням, але й завантажити його на свої гаджети.

Коментарі